Beveren ontslaat coach Walter Meeuws

Walter Meeuws is zondag door zijn club KSK Beveren op non-actief geplaatst tot het einde van het seizoen. De trainer reageerde ontgoocheld op het nieuws.

(belga) "Ik werd vanmorgen bij het bestuur geroepen. Daar kreeg ik te horen dat ik met onmiddellijke ingang op non-actief word gezet", legt Meeuws uit. "Dit komt dan van dezelfde mensen die een week geleden nog zegden dat ze als een blok achter mij stonden. De conclusie van dit verhaal is dan ook vrij duidelijk. Wie onrust stookt, komt als grote winnaar uit de bus in deze affaire. Ik genoot de steun van de spelers en de supporters. Daar ben ik hen immer dankbaar voor."

Beveren staat na 26 speeldagen op de 17e en voorlaatste plaats met 21 punten. "Ik heb mijn uiterste best gedaan om de club te behoeden voor een mogelijke degradatie", zegt Meeuws. "Ik heb echter de tijd niet gekregen om dat te verwezenlijken. Ik kijk nu uit naar een andere werkgever in Belgie. Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk aan de slag in eigen land", aldus Meeuws, wiens plaats voorlopig wordt ingenomen door hulpcoach Edy De Bolle.

foto belga

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud