Chris Janssens (Zulte Waregem) tekent bij Lierse

Chris Janssens heeft een contract voor anderhalf seizoen ondertekend bij SK Lierse. Dat meldt de hekkensluiter uit de Belgische hoogste klasse op zijn website.

(belag) De 37-jarige middenvelder komt over van Zulte Waregem. Hij zal zo snel mogelijk meetrainen met zijn nieuwe club en is inzetbaar na de winterstop.

"Ik ben uiteraard heel blij dat Chris bij ons wil komen voetballen", zegt voorzitter Leo Theyskens. "Hij is een kopbalsterke middelvelder die geregeld scoort en laat scoren. Dit is voor ons opnieuw een grote stap in de strijd om het behoud van de club in eerste klasse. We hebben met Kjetil Rekdal een schitterende trainer, we kunnen binnenkort een beroep doen op Tailson en we praten nog met andere spelers. Lierse is nog lang niet kapot."

Chris Janssens, zevenvoudig international, was amper enkele maanden aan de slag bij Zulte Waregem, waar hij weinig speelkansen kreeg van trainer Francky Dury. Voor zijn korte doortocht bij de Belgische bekerwinnaar verdedigde Janssens de kleuren van achtereenvolgens Sint-Niklaas, Lokeren, het Nederlandse Willem II en Westerlo.

foto belga

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud