Advertentie

Frank Vandenbroucke weer in competitie op 29 juli

(belga) - De Domo-Farm Friteswielerploeg maakt de schorsing van het contract van de wielrenner ongedaan en vraagt bij de Belgische Wielerbond een proflicentie aan. De KBWB kan die licentie niet weigeren.

Frank Vandenbroucke hervat wellicht op 29 juli opnieuw de competitie. Hij zal dan in het Domo-Farm Fritesshirt starten in de Ronde van het Waalse Gewest, die verreden wordt tot en met 2 augustus.

"Frank bezit nog altijd een contract bij Domo-Farm Frites", aldus Patrick Lefevere. "We nemen de draad terug op. Het contract met Frank werd stilgezet op 28 februari maar nu treedt dat terug in werking. Zo simpel is dat. Vandenbroucke vertrekt op stage naar Sankt-Moritz. Dat met enkele ploegmakkers als Johan Museeuw, Wilfried Cretskens en Leif Hoste. Ik verwacht hem terug voor de Ronde van het Waalse Gewest.

Op de KBWB is er nog niets officieels toegekomen wat betreft het terug in werking stellen van de licentie van Frank Vandenbroucke. "Wij wachten op een signaal vanuit het team Domo-Farm Frites. Indien we de aanvraag voor het bekomen van een licentie binnen krijgen reiken wij die uit en dat kan op een korte tijdsspanne zelfs al geklaard zijn. In feite kan dat maar maximum een dag duren. Er is enkel een bewijs nodig dat de renner in kwestie onder contract ligt bij de sportgroep", zegt Tom Van Damme van de KBWB.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud