INXS, TOTO en John Miles op 19de Night of The Proms

(belga) - De Australische rockgroep INXS speelt dit jaar op de Night of the Proms. De negentiende editie van het populaire muziekevenement in het Antwerpse Sportpaleis heeft ook TOTO, de Chinese gitartiste Xuefei Yang en habitué John Miles op de affiche staan. De klassiek meets pop-concertreeks telt achttien concerten in de periode van 17 oktober tot en met 15 november.

Waar TOTO op de Night of the Proms weer met haar originele zanger Bobby Kimball optreedt, is boegbeeld Michael Hutchence van INXS er niet bij. De flamboyante zanger pleegde in 1997 onder dubieuze omstandigheden zelfmoord in een hotelkamer in Sydney. In oktober 2002 werd Hutchence vervangen door Jon Stevens, die eerder al als gastvocalist met INXS toerde.

Tijdens de Night of the Proms staan alle artiesten samen met het symfonieorkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot op de planken. De kostprijs voor de kaarten voor het muziekevenement variëren tussen 16 en 33 euro. Ze kunnen besteld worden via Tele Ticket Service op 070/345 345 of online via www.teleticketservice.com

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud