Lederhosen met mp3-speler op de markt

Voortaan kunnen ook traditiegezinde inwoners van Beieren en andere Bayern München-supporters eindelijk supercool door het leven gaan. Want de Independent on Sunday kondigt een grote doorbraak aan: Lederhosen met ingebouwde MP3-speler en andere hoogtechnologische snufjes.

(belga) Deze plaatsgebonden primeur werd voorgesteld op, hoe kan het ook anders, de Duitse technologiebeurs CeBIT en valt op doordat de vertrouwde motieven zoals Edelweiss of jachttaferelen hebben plaatsgemaakt voor een rijtje knoppen aan de zijkant waarmee de in de lederen broek ingebouwde apparatuur kan worden bediend.

Naast de muziekspeler, zit er zelfs een gsm in, waarvan de "luidspreker" verborgen zit in de bretellen die de Lederhosen op de Beierse buik moeten houden. Hiermee kan dus worden gebeld in de steeds vaker van een Wifi-systeem voorziene lokale Biergarten.

En om helemaal te bewijzen dat "slimme kleding" in opmars is, viel er op de beurs ook een "Weet je waar? "-jas te bewonderen die dank-zij een ingebouwde gps de drager overal ter wereld precies vertelt waar hij of zij zich bevindt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud