Advertentie
Advertentie

Leguaan Mozart herstelt vlot van amputatie

Mozart, de ondertussen wereldberoemde leguaan van Aquatopia, is erin geslaagd om zijn vier vrouwtjes Truus, Peppina, Bianca en Johnny zwanger te maken.

(belga) De vrouwtjes zijn deze week volop eieren beginnen te leggen. Binnen twee maanden zullen daar de eerste leguaantjes uitkruipen. Aquatopia bevestigt het heugelijke nieuws en geeft morgen/donderdag meer toelichting op een persconferentie.

Mozart raakte eind januari wereldberoemd toen hij na het paren te maken kreeg met een permanente erectie. Zalfjes en quarantaine mochten niet baten, een amputatie bleek het enige redmiddel te zijn voor de onfortuinlijke leguaan. Gelukkig beschikte de leguaan nog over een tweede penis.

Na de paringstijd kregen de verzorgers van Aquatopia al snel in de gaten dat Mozart binnen afzienbare tijd wel eens vader zou kunnen worden. Een van de vrouwtjes begon namelijk overal te graven, een teken dat op zwangerschap zou kunnen wijzen. Deze week begon vrouwtje Truus dan als eerste eieren te leggen. Ze kreeg al snel navolging van de drie anderen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud