Londen opent eigen Sex Academy

Na Amsterdam en New York heeft nu ook de Britse hoofdstad haar eigen seksmuseum. Amora - The Academy of Sex and Relationships - vult volgens de initiatiefnemers een gat in de markt, want 'hoe minder seks we hebben, hoe meer we er willen en hoe meer seks we hebben, hoe meer we er willen'.

(belga) Directeur Johan Rizki, een Fransman die in New York woont, wil niet horen van het woord museum. 'We praten over seks vandaag en in de toekomst, het verleden interesseert ons niet', zegt Rizki. 'Bovendien is het seksmuseum in Amsterdam ranzig en dat in New York doodsaai.'

In Londen worden de bezoekers voor 15 pond door zeven zones geleid, met weinig aan de verbeelding overlatende namen als 'Pleasure' en 'Orgasm'. Het doel is'"feit van fictie te onderscheiden en mensen te tonen hoe ze betere minnaars kunnen worden'.

Naast pikante foto's en aangebrande films kunnen de bezoekers zich ook vermaken met dildo's en kunstvagina's. In andere zones wordt dieper ingegaan op de kunst van het verleiden en de seksuele gezondheid. Rizki wil zijn volk zelfs leren kussen en biedt ze de mogelijkheid hun ideale partner samen te stellen uit een assortiment aan borsten, billen en andere lichaamsdelen.

Amora ligt in het centrum van de stad, tussen Leicester Square en Piccadilly Circus. Rizki hoopt in het eerste jaar 600.000 nieuwsgierige toeristen te lokken.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud