Nieuwe Michael Moore gratis op internet

Michael Moore ©BEP/NICE MATIN

De nieuwste film van de omstreden Amerikaanse filmmaker Michael Moore, "Slacker uprising", kan vanaf 23 september gratis worden gedownload.

(belga) - Mensen met een computerallergie zijn er aan voor de moeite: de prent komt, een vertoning op 22 september in New York niet te na gesproken, niet in de bioscoop en, voorlopig althans, evenmin op DVD. Het gratis ter beschikking stellen van de film noemt Moore een "geschenk voor zijn fans", al hoopt hij met zijn gebaar tevens een "recordopkomst van jonge kiesgerechtigden" te bewerkstelligen bij de presidentsverkiezingen van november.

De 97 minuten durende film "Slacker Uprising" (Opstand van de Luiwammesen) is een weerslag van Moore's tournee door 62 VS-steden tijdens de vorige presidentsverkiezingen. Overal probeert hij jonge mensen tot de stembusgang over te halen, een voorstel dat soms geestdriftig, soms met schrik wordt onthaald.

Hoewel hij het niet met zoveel wororden zegt, gaat Moore ervan uit dat hoe hoger de opkomst (van jongeren) bedraagt, hoe meer de kansen van de bejaarde kandidaat John McCain slinken. Bij gebrek aan beter heeft Moore zich achter de kandidatuur van de Democraat Barack Obama geschaard.

De film kan worden gedownload op www.slackeruprising.com

De trailer:

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud