Oasis en Kings of Leon op Rock Werchter

Rock Werchter heeft donderdag tien nieuwe namen bekendgemaakt voor de editie van 2009, waaronder Oasis, Kings of Leon en Bloc Party. De voorverkoop via Proximus Go For Music, dat tickets verkoopt via telefoon, internet en sms, begint zaterdag 14 februari om 9 uur.

(belga) - Oasis en Kings of Leon zullen "headliner" zijn op respectievelijk donderdag 2 juli en zaterdag 4 juli. Verder komen naast Bloc Party de Dave Matthews Band, Elbow, Franz Ferdinand, Limp Bizkit, Amy Macdonald, The Streets en Mastodon. Eerder raakte al bekend dat Metallica, Placebo, The Killers en Coldplay in juli op de festivalweide in Werchter zullen spelen.

Het festival vindt plaats van donderdag 2 tot zondag 5 juli. De eerste tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14 februari via Proximus Go For Music. KBC Ticket Shop start met de voorverkoop op vrijdag 27 februari. Een combi-ticket voor 4 dagen kost 169 euro, een dagticket 75 euro. Reservings- en portokosten, en een campingticket, zijn daar niet bij inbegrepen. Wel kunnen festivalgangers met een ticket gratis gebruik maken van de trein in Belgiƫ en van de festivalbussen. Meer info op de website www.rockwerchter.be.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud