Superieur Milan voorkomt Engelse finale

AC Milan heeft zich woensdag gekwalificeerd voor de finale van de Champions League. De Italianen wonnen woensdag in San Siro de terugwedstrijd van de halve finale van het kampioenenbal met 3-0 van Manchester United (rus:t 2-0), dat in de heenmatch op Old Trafford nog met 3-2 te sterk bleek.

(belga) Op 23 mei neemt Milan het in Athene op tegen Liverpool, dat zich dinsdag al wist te plaatsten ten nadele van Chelsea.

Milan speelde woensdag een ijzersterke wedstrijd en klom in de 11e minuut op voorsprong via Kaka. Seedorf zette de Rossoneri op het halfuur op rozen en de ingevallen Gilardino trapte in de 78e minuut de 3-0 eindcijfers tegen de touwen. De wedstrijd werd in goede banen geleid door onze landgenoot Frank De Bleeckere.

De Italianen nemen het op woensdag 23 mei in het Griekse Athene op tegen Liverpool, dat zich dinsdag na strafschoppen voorbij Chelsea knokte (heen: 1-0, terug: 1-0, strafschoppen: 4-1).

Het is dezelfde finale als twee seizoenen geleden. Toen boog Liverpool in Istanboel een 3-0 achterstand om en klopte het Milan in de strafschoppenreeks.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud