Advertentie

The Police komt zeker naar België

The Police, de legendarische rockgroep die op 28 mei in Canada aan een nieuwe wereldtournee begint, doet zeker ook België aan. Sting en co kondigden vandaag/maandag de data aan van hun Europese tournee, die op 29 augustus op gang wordt geschoten in het Zweedse Stockholm.

(belga) De reünie wordt gehouden ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het ontstaan van de formatie. Sting en co splitten in 1984, op wat het hoogtepunt van hun roem heette.

De wereldtournee wordt op 28 mei op gang geblazen in het Canadese Vancouver. Na Stockholm doet de legendarische groep in september en oktober ook steden als Amsterdam, Praag, Londen, Wenen, Barcelona, München en Parijs aan.

Concertorganisator Live Nation bevestigt vandaag/maandag dat er zeker een concert op Belgische bodem komt. De exacte datum of locatie liggen nog niet vast.

De groep speelde in februari enkele nummers tijdens de uitreikingsplechtigheid van de Gramma Awards in Los Angeles. Een reünie van The Police hing al een tijdje in de lucht. Naast Sting (momenteel 56 jaar oud) bestond de groep, die wereldhits als "Roxanne" en "Can't stand losing you" leverde, uit gitarist Andy Summers en drummer Stewart Copeland.

(foto: belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud