Advertentie

Tom Barman man van het jaar in Humo's Pop Poll

De Humolezers hebben Tom Barman verkozen tot man van het jaar 2006. Dat bleek maandagavond bij de bekendmaking van de winnaars van Humo's Pop Poll editie 2007 in het Antwerpse Sportpaleis. Atlete Kim Gevaert eindigde eerste in de categorie 'Vrouw van het jaar'. Roos Van Acker is de persoon die de meeste Humolezers wel eens uit de kleren zouden willen zien gaan.

(belga) dEUS-frontman Tom Barman blijkt populair bij het Humo-publiek. Hij werd namelijk ook verkozen tot 'Beste Belgische Zanger' en dEUS werd eerste in de categorie 'Beste Belgische Band'. De 0110-concerten, een initiatief van Barman, wonnen in de categorie 'Concert van het jaar'.

Net zoals de voorbije zes jaar behaalde Geike Arnaert de eerste plaats in de categorie 'Beste Belgische Zangeres'. De trofee voor 'Beste Belgische cd' ging dit jaar naar Admiral Freebee. 'The player' van Daan werd verkozen tot 'Beste Belgische single' en de 'Beste Buitenlandse Single' werd 'Chasing Cars' van Snow Patrol.

Stubru is de favoriete radiozender van de Humolezers en Peter Van de Veire en zijn radioprogramma werden verkozen tot 'Bekwaamste Radiofiguur' en 'Beste radioprogramma'. Volgens de Pop Poll-uitslagen is Erik Van Looy de 'Bekwaamste tv-figuur' en was de serie De Parelvissers het 'Beste Binnenlandse tv-programma'. Paul De Leeuw en zijn televisieprogramma wonnen in de categorieën 'Bekwaamste buitenlandse tv-figuur' en 'Beste buitenlandse tv-programma'.

Op de vraag 'wie moet een eigen tv-programma krijgen?', luidt het antwoord: Tom Van Dyck. Wouter Deprez bleek het populairste antwoord op de vraag: 'Wie heeft u het meeste doen lachen?'.

Jan Decleir was de winnaar in de categorie 'Beste Belgische Acteur'. Els Dottermans werd uitgeroepen tot 'Beste Belgische Actrice'. Van alle televisiezenders blijkt Eén de populairste.

In de categorie 'Beste Tekenaar' kwam een weinig originele overwinnaar uit de bus: Kamagurka, de cartoonist die sinds 1978 al elk jaar die titel heeft gekregen in Humo's Pop Poll.

Schrijver Tom Lanoye heeft volgens de Humolezers het beste boek geschreven en Vlaams minister-president Yves Leterme werd verkozen tot 'Bekwaamst politicus'.

Hoogspringster Tia Hellebaut kaapte de eerste plaats weg in de categorie 'Sportfiguur van het jaar' en als 'Spannendste sportevenement van het jaar' werd het EK hoogspringen verkozen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud