Advertentie

Topchefs lanceren doe-het-zelf 3-sterrenmaaltijd

Peter Goossens is één van de sterrenchefs achter het doe-het-zelf-pakket (Foto Photonews) ©Photo News

De twee driesterrenchefs Peter Goossens van Hof van Cleve in Kruishoutem, Sergio Herman van Oud-Sluis in het Nederlandse Sluis en dessertenspecialist Roger Van Damme van Het Gebaar in Antwerpen, lanceren met 'Mnu:Box' een doe-het-zelf-pakket voor wie een 3-sterrenmaaltijd op tafel wil toveren. Het is het eerste project van hun nieuwe 'denk- en doetank' Mnu.

(belga) - De drie stellen Mnu maandagavond in Antwerpen voor. Het wordt een grensoverschrijdende samenwerking waar ze 'culinaire concepten kunnen ontwikkelen die anders in de hoofden van de chefs zouden blijven zitten, omdat ze niet inpasbaar zijn in hun eigen restaurant'.

Mnu:Box is daarvan het eerste resultaat. Het doe-het-zelf-pakket zal voor Kerstmis en nieuwjaar te bestellen zijn en voor Valentijn 2010. Kopers kunnen met de box een driesterrendiner voor twee serveren. Elke gang van het diner zit hermetisch verpakt en moet enkel nog desgevallend worden opgewarmd en afgewerkt. De Mnu:Box zal 170 euro kosten.

Voor het samenwerkingsverband Mnu wordt een eigen keuken opgezet, bij Belgocatering in Aalst. Omdat de drie topchefs niet altijd persoonlijk aanwezig kunnen zijn, is de experimentele keuken uitgerust met live-videostreaming. Zo kunnen de drie chefs alles volgen en sturen vanuit hun keuken.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud