Zanger van Amerikaanse groep Boston gestorven

De leadzanger van de Amerikaanse groep Boston, Brad Delp, is gestorven. Hij werd dood gevonden in zijn woning. De 55-jarige Delp scoorde in de jaren zeventig onder meer de hits "More Than a Feeling" en "Long Time". Dat schrijft de Britse nieuwszender BBC op zijn website.

(belga) De politie van New Hampshire bevestigde dat het lichaam van Delp dood werd aangetroffen. Volgens de politie is er geen indicatie dat andere mensen betrokken zouden zijn bij de dood van de Amerikaanse zanger. De doodsoorzaak van Delp moet nog bepaald worden. De website van de band werd van het internet gehaald en vervangen door de boodschap: "We hebben net de tofste gast in rock & roll verloren".

Na de successen van de jaren zeventig verliet Delp in 1991 kort de band Boston en startte een samenwerking met voormalig lid Barry Goudreau. Hij werd in de band Boston vervangen door Fran Cosmo op het album "Walk On". Nadien vervoegde Delp opnieuw de band voor een tournée. Er zou een nieuw album van de groep Boston in de maak zijn, maar het is nog niet bekend wanneer het album in de rekken zal liggen.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud