De Tijd Vandaag

Meer dan 250.000 lezers staan elke dag op met ‘De Tijd Vandaag’. Een handig overzicht van de belangrijkste nieuwsitems, elke ochtend voor 8 uur in uw mailbox.

De Tijd Middag

Goed geïnformeerd blijven doorheen de dag? Met ‘De Tijd Middag’ krijgt u de actualiteit rechtstreeks in uw mailbox. De ideale nieuwsupdate voor uw lunchpauze.

De Tijd Avond

Welke onderwerpen domineerden het nieuws vandaag? In ‘De Tijd Avond’ selecteert de redactie voor u de belangrijkste verhalen van de dag.

Breaking news

Wat de redactie weet, dat weet ook u meteen. Dankzij onze ‘Breaking news’-alerts bent u als eerste op de hoogte bij belangrijk nieuws.

Nieuw op tijd.be

Mis niets van De Tijd. Ontvang wekelijks een overzicht van onze meest markante verhalen, en krijg updates van onze laatste redactionele dossiers en nieuwigheden.

WAW!

Ontvang wekelijks een dosis inspiratie om u en uw onderneming te laten groeien.

Voor de bel

Wat moet u weten voor de beurzen openen. Ontvang elke ochtend de financiële headlines en de beursagenda in uw mailbox zodat u goed geïnformeerd kunt beleggen.

Na de bel

Wat beroerde vandaag de markten? ‘Na de bel’ blikt terug op de voorbije beursdag met de belangrijkste berichten over de financiële markten en geeft de slotkoersen weer van uw portefeuille op tijd.be.

De Belegger op Zondag

Al meer dan 35 jaar is De Belegger dé standaard voor onafhankelijk beleggingsadvies in België. In ‘De Belegger op Zondag’ blikt het analistenteam terug op de beursweek, speciaal voor de lezers van De Tijd.

Fondsen Deze Week

Wekelijks stellen de fondsenspecialisten van De Tijd een overzicht samen. Het resultaat: ‘Fondsen Deze Week’, een verzameling van interessant nieuws voor de fondsenbelegger. Bovendien krijgt u een update van de fondsen in uw volglijst op tijd.be.

De Tijd Geldtip

Slim omgaan met uw portemonnee? Of het nu over sparen, vastgoed, uw pensioen, uw successie of uw belastingen gaat, met de ‘De Tijd Geldtip’ krijgt u dagelijks een geldtip in uw mailbox.

De Tijd Immo

Waar zijn de huizenprijzen het meest gestegen? Zitten er nieuwe belastingen in de pijplijn? Of wilt u een handige checklist voor uw huurcontract? De Tijd Immo is dé nieuwsbrief voor vastgoedeigenaars en -investeerders.

Sabato Select

Sabato Select houdt u op de hoogte van de wereld van design, kunst, mode, food, architectuur, auto’s en reizen. Een wekelijkse shot inspiratie, met ideeën en achtergrondverhalen over de betere dingen des levens.

TechTijd

Wat houdt Silicon Valley bezig? Wie wordt de Belgische Elon Musk? En welke innovatie is ook interessant voor uw bedrijf? TechTijd brengt u wekelijks het nieuws over technologie en innovatie dat u niet mag missen.