Advertentie

Is Melexis zo sterk als iedereen denkt?

Het resultatenseizoen op Euronext Brussel komt op gang. Onder meer de chipfabrikant Melexis en de telecomgroep Mobistar presenteren vandaag hun kwartaalresultaten. Volgens de analistenconsensus is de omzet van Melexis in het voorbije kwartaal met 14 procent gestegen tot 85,3 miljoen euro. De nettowinst ging vermoedelijk meer dan een kwart omhoog tot 20,9 miljoen euro. Aangezien het aandeel er de voorbije maanden een indrukwekkende rit heeft opzitten, is er weinig ruimte voor teleurstelling.

Analisten geraadpleegd door het persagentschap Reuters verwachten dat de bedrijfskasstroom van Mobistar in het derde kwartaal met 22 procent de hoogte is ingegaan.

Voor macro-economische cijfers is uitkijken naar data over de werkgelegenheid in de VS in de eerste maand van het nieuwe jaar. In december creëerde de privésector in de VS 241.000 banen. Vandaagg maakt het sociaal secretariaat ADP werkgelegenheidsdata voor januari bekend. Vrijdag geeft het Amerikaanse ministerie van Arbeid zijn versie van de feiten.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud