Vastgoeddagje in Brussel

Een hectisch dagje was het donderdag, het resultatenfestival gaat vandaag verder met onder meer Cofinimmo in eigen land. Volvo Group en Ford Motor komen ook met cijfers

De resultatenstroom zet zijn weg ook vandaag vrijdag onverdroten verder. Van eigen bodem mogen we proeven van, zij het summiere, kwartaalcijfers van Atenor (vastgoedontwikkeling). Nog uit de immobiliënsector komt bevak Cofinimmo met iets uitgebreidere resultaten. De cijfers van die laatste zullen ongetwijfeld mooi ogen omdat eerder het kantoorpand Montoyer verkocht werd voor een mooi bedrag. Ook bij Zenitel (audio- en datacommunicatie) en Global Graphics (grafische software) krijgen we een betere kijk over hoe het jaar tot nog toe verlopen is.

Verder van ons bed zijn telecombedrijf KPN uit Nederland, het Japanse Honda Motor en het Duitse Bayer, ze komen ook met volwaardige kwartaalcijfers. Bayer is erg belangrijk voor ons land, het stelt vooral in de Antwerpse haven, maar ook in Gent, Diegem en Tielt samen meer dan 1.500 mensen te werk. In de VS pakken AbbVie - partner van Ablynx, Colgate-Palmolive en Moody's voor beurs uit met cijfers. Als de beursweek voorbij is, publiceert Ford Motor nog zijn financiële data. Volvo Group in Zweden laat weten wat de verkoop van trucks opgeleverd heeft.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud