Advertentie

Ackermans & van Haaren stapt in logistieke planner OMP

Jan Suykens, de CEO van de Antwerpse investeringsmaatschappij Ackermans & van Haaren. ©Tim Dirven

De Antwerpse investeringsmaatschappij neemt een belang van 20 procent in OMP, de Wommelgemse specialist in de planning van logistieke ketens voor onder meer chemiebedrijven.

De Antwerpse investeringsmaatschappij Ackermans & van Haaren heeft dicht bij huis een nieuwe investering gevonden: OMP uit Wommelgem, een specialist in de planning van logistieke ketens voor onder meer chemiebedrijven, die meerdere Fortune 500-ondernemingen als klant heeft.

Ackermans & van Haaren verwerft een belang van 20 procent in het 35 jaar jonge bedrijf, dat intussen met bijna 700 werknemers in meer dan tien landen actief is. Financiële details geeft de groep in haar persbericht niet vrij.

Cloudsoftware en internationale groei

Met de langetermijnondersteuning van Ackermans & van Haaren wil OMP, dat gespecialiseerd is in de door artificiële intelligentie aangestuurde digitale planning van toeleveringsketens, blijven investeren in zijn cloudsoftware en internationale groei.

In 2019 realiseerde OMP op 89 miljoen euro omzet 23 miljoen brutobedrijfswinst (ebitda), een marge van 26 procent. De nettowinst kwam uit op 14 miljoen euro.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud