Ardo, Decospan en Reynaers Groep dingen mee naar 'Onderneming van het Jaar'

Ardo, Decospan of Reynaers Group volgen in oktober WDP op als Onderneming van het Jaar. ©Photo News

Diepvriesgroentengroep Ardo, houtproducent Decospan en staal- en aluminiumbedrijf Reynaers Group zijn dit jaar de kandidaten om de prijs 'Onderneming van het jaar' in de wacht te slepen.

Drie Vlaamse bedrijven maken 16 oktober kans om vastgoedbedrijf WDP op te volgen als onderneming van het jaar. Maandag maakten EY, De Tijd en BNP Paribas de shortlist voor de prijs bekend.

Het West-Vlaamse Ardo is met een omzet van 1 miljard euro de grootste van de drie. Het bedrijf telt 3.800 medewerkers in negen landen. De groep verwerkt vriesverse groenten, kruiden en fruit.

Decospan, uit het West-Vlaamse Menen, is Europees marktleider in de duurzame verwerking van fineerhout. De groep telt 458 medewerkers en draait een omzet van 97 miljoen euro.

Reynaers Group, uit Duffel, ontwikkelt architecturale toepassingen in aluminium en staal. De groep telt 2.000 medewerkers op een omzet van 426 miljoen euro.

'De Onderneming van het Jaar' is bijna een kwarteeuw de ultieme beloning voor unieke, succesvolle Belgische bedrijven. Zij bewijzen keer op keer dat ondernemingszin, visie en goed management beloond worden. De genomineerden verdienen een pluim voor hun werk, ook omdat ze andere Belgische bedrijven laten zien hoe het moet', zegt Patrick Rottiers van EY België.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Partner content