Colruyt stapt in betaalapp Digiteal

©Photo News

Supermarktketen Colruyt en kredietverzekeringsgroep Credendo stappen in de Waalse start-up Digiteal. Het fintechbedrijf haalt 3,5 miljoen euro op.

Digiteal uit Waals-Brabant kreeg in 2017 een erkenning als betaalinstelling van de Nationale Bank. Met zijn app kunnen ondernemingen en klanten al hun facturen samen beheren en betalen via hun computer, tablet of smartphone. Met de nieuwe aandeelhouders en het extra geld hoopt Digiteal 'onze marketing en onze ontwikkelingen te versnellen en ons team te versterken om onze Belgische en Europese klanten en partners tevreden te stellen', klinkt het in een persbericht.

Bij Colruyt Group zoeken we continu naar oplossingen die het leven van onze klanten gemakkelijker maken.
Michael Hamelryck
Colruyt

De kapitaalverhoging vond officieel plaats op 9 juli. Tegelijk met de intrede van Colruyt en Credendo stappen de aandeelhouders EASI en LeanSquare (Noshaq) uit Digiteal. 'Bij Colruyt Group zoeken we continu naar oplossingen die het leven van onze klanten gemakkelijker maken en hen eenvoud bieden in de retail. De applicatie van Digiteal speelt in op die behoefte op het gebied van betalen', zegt Michael Hamelryck van Colruyt.

Volgens Dirk Terweduwe van Credendo maakt de intrede in het kapitaal van Digiteal het mogelijk om sterke Europese oplossingen te creƫren die de handel makkelijker maken door betalingsfricties tussen bedrijven te verminderen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud