opmerkelijk

DJ Patje Krimson werft aan voor Unilin

DJ Pat -'Patje'- Krimson ©BELGA

De West-Vlaamse vloerspecialist Unilin, heeft de DJ Pat Krimson ingeschakeld om 70 nieuwe werkkrachten te helpen zoeken.

Unilin, vooral bekend voor zijn merk Quick-Step, investeert 45 miljoen euro in een nieuwe vinylafdeling. Daarvoor is het bedrijf op zoek naar 70 nieuwe arbeidskrachten tegen de opstart in 2015.

Om geschikt personeel te vinden, zette de vloerspecialist een grootschalige wervingscampagne op. Zo hangen er vanaf vandaag overal in Zuid-West-Vlaanderen opvallende affiches op. Unilin schakelde zelfs DJ Pat Krimson in voor de campagne, onder de noemer 'kom mee draaien in de nieuwe fabriek'.

Unilin vroeg Pat Krimson een muziekmix te maken, die gratis te downloaden is voor de eerste 1.000 bezoekers van de rekruteringswebsite kommeedraaien.be. Unilin zoekt 40 machinearbeiders, 20 techniekers en 10 ingenieurs, bijna allemaal profielen die moeilijk te vinden zijn in een regio die kampt met een hoge arbeidskrapte, vandaar de intensieve campagne.

Op 18 oktober organiseert Unilin ook een jobdag, waarbij geïnteresseerden kennis kunnen maken met de jobs, het bedrijf en het productieproces. 'We zijn niet alleen een werkgever die zekerheid en doorgroeimogelijkheden biedt, maar willen ook benadrukken dat er een uitstekende sfeer heerst op onze werkvloer', zegt Nick Leenaert, Talent Director, over de campagne.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Tijd Connect