Advertentie
netto

Batibouw gaat virtueel

©BELGA

Batibouw krijgt volgend jaar een digitale versie. Het is de eerste maal dat de bouwbeurs volledig online plaatsvindt.

Batibouw is een van de grootste beurzen van ons land. Maar ook de bouwbeurs ontsnapt niet aan de coronapandemie. De volgende editie, die plaatsvindt van eind februari tot eind maart, zal volledige digitaal zijn, heeft de organisatie bekendgemaakt.

'Ondanks het gemeenschappelijke sanitaire protocol van Brussels Expo en organisator FISA laat de huidige wettelijke context een live-editie van een grootschalige beurs als Batibouw niet toe', klinkt het.

De bouwbeurs een jaar uitstellen zag FISA niet zitten. 'Het was heel belangrijk voor ons dat we een ontmoeting tussen onze exposanten en hun potentiële klanten mogelijk blijven maken', zegt algemeen directeur Frédéric François.

FISA zal een nieuw digitaal platform ontwikkelen. 'Ook na 2021 zal daar een belangrijke rol voor weggelegd zijn. Het vervolledigt het universum van Batibouw. Zelfs als de beurs in 2022 live terugkeert, breidt de virtuele beurs ons gamma aan diensten uit.'

De professionele beurzen Installpro en Probuild, die vorig jaar voor het eerst werden georganiseerd, zullen in 2021 wel fysiek plaatsvinden. De data, aan het einde van het eerste semester, zijn nog te bepalen.

Advertentie
Gesponsorde inhoud