Technische problemen virtuele Batibouw van de baan

©Photo News

De opstart van de virtuele editie van de bouw- en verbouwbeurs Batibouw liep dit weekend in het honderd. Maandagochtend is de beurs wel online kunnen gaan.

Corona dwong ook het bouwsalon dit jaar om volledig virtueel te gaan. In het openingsweekend kampte de website van de beurs echter met capaciteitsproblemen zodra er te veel bezoekers online kwamen. Uiteindelijk is beslist de ontwikkelaars het probleem eerst te laten aanpakken en het platform niet open te stellen.

Maandag zijn de problemen opgelost en is Batibouw online kunnen gaan, bevestigt organisator Frédéric François. 'We hebben aanpassingen gedaan aan het platform en de capaciteit is verhoogd', verduidelijkt hij.

Batibouw loopt normaal tot zondag, maar mogelijk wordt dat met een of twee dagen verlengd. Zowat 200 exposanten schreven zich in, de organisatoren hopen op 150.000 bezoekers op het virtuele platform.

Vorig jaar kon Batibouw nog net fysiek plaatsvinden voor de lockdown van maart. De beurs lokte toen goed 187.000 bezoekers naar Brussels Expo.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud