Advertentie

Daphne Aers vrouwelijke ondernemer van het jaar

Daphne Aers van het voedingsbedrijf TNS Homemade Foods is vrouwelijk ondernemer van het jaar. Ze ontving die titel uit handen van ondernemersorganisaties Markant en Unizo op de 15e WOMED-awards.

Daphne Aers haalde het op de 15e WOMED-awards (Women in Enterprise and Development) van Hilde Peerlings van de Groep Delorge-Peerlings en Widukind Stockmans van de Studio Pieter Stockmans. Aers staat aan het hoofd van voedingsbedrijf TNS Homemade Foods. 

Aers is nog maar 34, maar is al 13 jaar onderneemster. Op  haar zeventiende hield ze de schoolbanken voor bekeken en ging ze aan de slag in het boekhoudkantoor van haar vader met een leercontract. Ze moest elke maand de boeken gaan bekijken van een krokettenfabriek, waar ze de passie voor voeding en koken mee kreeg. In 1999 waagde ze de sprong en bakte haar eerste kroketten in een gebouw in Eeklo. 

Nu is TNS Homemade Foods een bedrijf met 30 medewerkers met creaties en variaties in kroketten dat mikt op restauraties, voedingshandelaars en cateraars. Ze behaalde ook de halve finale van het VTM-programma 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen' en opende 'Pure Daphne', een eigen kroketbar in Gent. 

De titel voor Belofte van het Jaar ging naar Kim Vandenplas, zaakvoerster van Libra Services, een bedrijf dat zich specialiseert in het schoonmaken van kantoren of gemeenschappelijke ruimtes. 

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud