100 banen bedreigd bij contactcenter N-Allo

©Bloomberg

Er komt maar geen eind aan de onheilsberichten over ontslagen. Nu staan 100 banen op de tocht bij het contactcenter N-Allo door het verlies van een groot contract.

Bij N-Allo staan niet minder dan 100 voltijdse jobs op de tocht, zo meldt de christelijke bediendenvakbond LBC-NVK. Dat is een tiende van de totale tewerkstelling. Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt op een ondernemingsraad in Gosselies. De directie liet weten dat het zo goed als zeker is dat N-Allo het contract met WBVCC-VOO zal verliezen. VOO is de Waalse tegenhanger van Telenet.

Op 5 maart volgt de vergadering van 'de laatste kans' N-Allo en WBCC-VOO zitten dan opnieuw rond de tafel. De vakbonden vrezen dat na die bijeenkomst een collectief ontslag zal worden aangekondigd. 'Als we het contact verliezen, dreigen we inderdaad 100 jobs kwijt te spelen', aldus de bonden. 'Bovendien zijn nog eens 40 extra banen bedreigd omdat Electrabel klanten verliest. N-Allo werkt ook voor Electrabel.

Bij banenverlies zouden alle vestigingen van N-Allo getroffen worden. De groep telt er zes, met name in Mechelen, Ieper, Eupen, Gosselies, Brussel en Gent.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud