170 banen gered door overname in dienstenchequesector

De Brugse dienstenchequeonderneming Diensten-aan-Huis neemt de failliete concurrent Zorgpartners over. Door de overname kunnen 170 banen worden gered. Dat maakte het dienstenchequebedrijf zondag bekend.

Zorgpartners, met zetel in Antwerpen, had veertien vestigingen, vooral verspreid in Antwerpen en Limburg. De naam Zorgpartners verdwijnt en wordt Diensten-aan-Huis.

Door de overname verstevigt het Brugse bedrijf Diensten-aan-Huis zijn positie op de dienstenchequemarkt. Het is één van de grotere privébedrijven in de sector. Het bedrijf is actief in alle Vlaamse provincies. Na de overname telt het een 900-tal werknemers.

Gedelegeerd bestuurder Nico Daenens beklemtoont dat door de overname de werknemers en klanten niet langer in het ongewisse worden gelaten.

Diensten-aan-Huis wil zich onderscheiden als een sociaal correct bedrijf, aldus nog Daenens. Zo zullen de werknemers bij hun nieuwe werkgever terechtkunnen voor een renteloze lening, in afwachting van de uitbetaling van hun achterstallig loon.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud