Takeaway.com lanceert vervanger voor bedrijfskantine

Takeaway.com wil het aantal bestellingen per klant optrekken. ©ANP

De maaltijdbezorger Takeaway.com lanceert Takeaway Pay. Met die dienst kunnen bedrijven hun werknemers eten laten bestellen voor een vastgelegd bedrag.

Het werkt zo: bedrijven kunnen budgetten toewijzen aan individuele werknemers of groepen, met parameters zoals specifieke dagen of timeslots. Voor de implementatie van de nieuwe dienst steunt Takeaway.com op de technologie van 10bis, het Israƫlische maaltijdplatform dat Takeaway.com vorig jaar overnam

10bis bedient in tegenstelling tot Takeaway.com geen consumenten, maar is voornamelijk gespecialiseerd in het leveren van maaltijden aan bedrijven. 

Takeaway Pay wordt een gamechanger. We verwachten dat de dienst een boost zal geven aan het aantal bestellingen, aangezien het dagelijks gebruik aangemoedigd wordt.
persbericht Takeaway.com

Takeaway.com noemt dat een belangrijke stap in het B2B-parcours van de maaltijdbezorger. Het laat ondernemingen toe de bedrijfskeuken uit te besteden, en daar wil Takeaway.com nu ook op inzetten.

In een persbericht zegt het bedrijf dat gebruikers van 10bis gemiddeld ongeveer 85 keer per jaar bestellen, terwijl dat bij de gewone consument op de Europese markten van Takeaway.com maar op ongeveer 12 keer per jaar zou komen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud