Advertentie

Telgen De Clerck in interimgroep Vivaldis

Gregory De Clerck ©rv

Het investeringsvehikel van Gregory en Anthony De Clerck, stapt in de uitzendgroep Vivaldis. Hoofdaandeelhouder Buysse & Partners blijft in het kapitaal. Dat vernam De Tijd.

Buysse & Partners mandateerde begin dit jaar de consultant EY om te zoeken naar een partner voor Vivaldis om de groeiplannen te ondersteunen. De strategische oefening mondt uit in de instap van Dovesco, het investeringsvehikel van Gregory en Anthony De Clerck. Beiden zijn kleinzonen van de vorig jaar overleden Roger De Clerck, stichter van de textielreus Beaulieu.

Dovesco krijgt in de nieuwe configuratie 45 procent van Vivaldis. Buysse & Partners en enkele bevriende families - tot nu meerderheidsaandeelhouders - behouden 45 procent van de aandelen. Het management, geleid door Anke Ulens (ex- USG), krijgt 10 procent in handen.

Buysse & Partners stapte in 2009 in Vivaldis. De uitzendgroep had toen 16 kantoren en realiseerde een omzet van 19 miljoen euro. Eind vorig jaar waren er 57 kantoren en bedroeg de omzet 82 miljoen. Dit jaar zal Vivaldis de kaap van 100 miljoen ronden. Dat groeitraject werd op eigen kracht gerealiseerd.

Met de verse middelen van Dovesco wil Vivaldis zijn penetratie in Oost- en West-Vlaanderen en Wallonië vergroten en bepaalde niches uitbouwen. Eerstdaags lanceert Vivaldis het digitaal interimplatform Seal Jobs.

Dovesco is een onderdeel van de Domo-groep. De familiale investeringsmaatschappij heeft een tiental participaties, waaronder de fitnessketen Jims, de producent van diepvriesmaaltijden Frigilunch en de ballonnenproducent Belbal.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud