Advertentie
netto

Thuisbezorgd eten nu ook te betalen met maaltijdcheques

Wie op de afhaalsite bestelt, kan filteren op restaurants die de betaaldienst aanvaarden. ©Peter Hilz

Wie eten bestelt bij Just Eat Takeaway.com kan vanaf nu ook betalen met maaltijdcheques van Sodexo. De twee bedrijven kondigen een wereldwijde samenwerking aan, startend in België.

Belgen die een maaltijdchequekaart hebben van het Franse bedrijf Sodexo kunnen die binnenkort gebruiken om te betalen op het bezorgplatform Just Eat Takeaway.com. De dienst is volgens een persbericht beschikbaar in 1.300 restaurants in België. Daar komen er nog bij.

1.300
Restaurants
De dienst is beschikbaar in 1.300 restaurants in België. Daar komen er nog bij.

Wie op de afhaalsite bestelt, kan filteren op restaurants die de betaaldienst aanvaarden. Bij het betalen kunnen ze dan hun Sodexo-maaltijdchequekaart toevoegen. De bevestiging gebeurt via een sms-code.

Telewerk

'Dit partnerschap illustreert de versnelling van de digitalisering van Sodexo', zegt Aurélien Sonet, de directeur van de tak Benefits and Rewards Services van Sodexo, waar de maaltijdcheques deel van uitmaken. 'Telewerken heeft een enorme impact gehad op onze eetgewoonten en heeft de manier waarop we lunchen veranderd. Het is een grote stap voorwaarts om de nieuwe uitdagingen van de werkplek en de werknemerservaring op het werk en daarbuiten aan te pakken.'

Beide bedrijven zullen de dienst in de loop van het jaar ook in andere landen aanbieden, waaronder Frankrijk, zeggen ze. Onlangs sloot Sodexo ook al een deal met Uber Eats in Frankrijk.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud