Advertentie
Advertentie

Belgische oogkliniek wil tien vestigingen openen

De dokters van New Vision voeren kleine oogoperaties uit. ©Hollandse Hoogte / Koen Verheijd

De oogkliniek New Vision haalt 3 miljoen euro op om nieuwe vestigingen te openen. Vandaag zijn er twee klinieken, over vijf jaar moeten er tien zijn.

De Belgische oogkliniek New Vision heeft uitbreidingplannen. Over vijf jaar moeten er tien oogklinieken zijn, tegenover twee nu. De artsen van New Vision voeren kleine oogoperaties uit. Ze behandelen cataract of staar, een aandoening waardoor mensen slecht zien. Ze vervangen ook natuurlijke ooglenzen door kunstmatige en voeren ooglidcorrecties uit. Het bedrijf bestaat sinds 2015.

Om zijn uitbreidingsplannen mogelijk te maken haalt New Vision geld op. Het krijgt 3 miljoen euro van het investeringsfonds Buysse & Partners. Het fonds van de investeerder Frank Buysse stapte eerder in het kapitaal van de serviesproducent Serax en Copus Group, het bedrijf achter het uitzendbureau Vilvadi's.

Buysse & Partners is niet de enige externe investeerder van de oogkliniekgroep. Ook de Limburgse investeringsmaatschappij LRM stapte de voorbije jaren in het kapitaal. Net als het fonds Raedam. Dat wordt gefinancierd door bekende investeerders zoals Dimitri Heirbaut, de topman van de voormalige parkeergarage-uitbater Besix Park, en Rik Vandenberghe, de ex-CEO van Besix en ING Belgiƫ.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud