Pfizer werft 350 nieuwe medewerkers aan in Puurs

Een productielijn in de Pfizer-fabriek in Puurs. ©Pfizer

Het farmabedrijf Pfizer heeft 350 openstaande vacatures voor de productie- en verpakkingssite in Puurs. Op een jobdag op 27 april gaat het bedrijf alvast specifiek op zoek naar 85 technische profielen.

De site van Pfizer in Puurs is de grootste productiesite van het bedrijf in Belgiƫ en de op een na grootste Pfizer-vestiging wereldwijd. De activiteiten in Puurs blijven groeien en dus zoekt het bedrijf 350 nieuwe medewerkers.

Op 27 april vindt een jobdag plaats die specifiek gericht is op technische operatoren, shifttechnici en onderhoudstechnici. Er zijn 85 vacatures.

Volgens woordvoerster Camille Polfliet zijn er verschillende redenen voor de aanwervingen. 'In 2019 zal de productie stijgen naar meer dan 400 miljoen units, tegenover 350 miljoen in 2018', zegt ze. 'Op de site werden ook bouwwerken uitgevoerd en zijn er sinds 2018 weekendshifts.'

De hoogtechnologische productiesite in Puurs produceert en verpakt dagelijks meer dan 1 miljoen inspuitbare vaccins en geneesmiddelen. Er werken ruim 2.500 mensen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Tijd Connect