Advertentie
Advertentie

Cardio3 gaat ook in VS produceren

Een onderzoeker aan het werk in de laboratoria van Cardio3 in Mont-Saint-Guibert ©LAURIE DIEFFEMBACQ

Cardio3 BioSciences heeft besloten om ook in de Verenigde Staten een productievestiging te openen. Die komt in Rochester (Minnesota) en zal producten aanleveren voor lopende en toekomstige klinische onderzoeksprogramma’s.

Het voornaamste cardiologische product van Cardio3 , C-Cure, zit in een Fase 3 klinisch onderzoek. Voorts zal onderzoek worden verricht met producten uit de onlangs overgenomen CAR T-celtherapieportfolio.

De vestiging in Rochester zal ook een onderzoeksfunctie vervullen en als basis dienen voor de klinische samenwerking met de Mayo Clinic, die eveneens in Rochester is gevestigd. C-Cure, een celtherapie om congestief hartfalen te behandelen, maakt trouwens gebruik van onderzoek en technologie van de Mayo Clinic.

De nieuwe vestiging van Cardio3 wordt ongeveer 1.000 m² groot en ligt in het Minnesota Bio Business Center in het centrum van Rochester. Hoeveel Cardio3 investeert, is niet bekendgemaakt.

Het hoofdkantoor van Cardio3 ligt in Mont-Saint-Guibert, in de buurt van Luik. Cardio3 noteert op Euronext Brussel en Euronext Parijs.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud