Weer een nieuwe app voor uw facturen

Na spelers als Zoomit, Doccle, Twikey en POM staat er nog een nieuwe speler klaar om uw facturen te beheren, de start-up Digiteal.

Digiteal is een start-up uit Waals-Brabant. Het bedrijf maakte de start van een proeffase bekend op een persconferentie. De app vereenvoudigt vooral het proces voor terugkerende betalingen, zoals de maandelijkse energiefactuur. De particulier krijgt enkele dagen voor de vervaldag een automatisch bericht, waarna een klik volstaat om de factuur te betalen en te archiveren.

Het bedrijf heeft een erkenning als betaalinstelling gekregen van de Nationale Bank, waardoor het automatische domiciliëringen mag gebruiken om de facturenstroom te vereenvoudigen. Het wordt drummen op de markt van het facturenbeheer. Er zijn inmiddels nogal wat bedrijven die gelijkaardige diensten beloven, elk met eigen kenmerken qua gebruiksgemak, toegelaten betaalmethodes en archivering.

De bekendste toepassing is wellicht Zoomit, een gezamenlijk initiatief van de Belgische banken. Daarnaast proberen ook Doccle en POM klanten te werven voor hun betaaltoepassingen voor facturen. De Gentse start-up Twikey wil dan weer factuurstromen vermijden door domiciliëringen te gebruiken. 

Hoe Digiteal werkt

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Partner content