Gimv stapt in Nederlands transportbedrijf

Gimv-ceo Koen Dejonckheere - Foto Photo News ©Photo News

De investeringsmaatschappij Gimv heeft een belang van 25 procent genomen in ARS T&TT, een Nederlands bedrijf in intelligente transportsystemen. Hoeveel de instap kost, deelt Gimv niet mee.

Het Nederlandse ARS T&TT legt zich toe op intelligente transportsystemen zoals verkeersmonitoring, verkeersmanagement en tolheffing. Het bedrijf werkt onder meer voor de Nederlandse Spoorwegen, de Rijkswaterstaat en de Indische oliemaatschappij Bharat Petroleum Corporation Limited.

In Nederland werken 160 mensen voor ARS T&TT. Het bedrijf heeft ook een kantoor in India. Voor 2012 verwacht de Nederlandse onderneming een omzet van 24 miljoen euro. ARS T&TT wil de komende vijf jaar de omvang van de onderneming verdubbelen, zowel wat de omzet als wat de cashflow betreft.

De investeringsmaatschappij heeft een belang van 25 procent genomen. De overige aandelen blijven in handen van oprichter Jan Linssen. 'We zijn enthousiast over het potentieel van de onderneming om voordeel te halen uit de verwachte groei in Europa en Azië', aldus Gimv.

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud