Advertentie

Woordvoerder Brussels Airlines stapt over naar Nationale Bank

Geert Sciot. ©DRIES LUYTEN

Geert Sciot moet bij de Nationale Bank een nieuw communicatiebeleid vormgeven en invoeren. De vorige woordvoerder ging al een jaar geleden met pensioen.

'De Nationale Bank heeft besloten een nieuw intern en extern communicatiebeleid te ontwikkelen dat beter inspeelt op de behoeften van zowel de externe en interne doelgroepen', zegt de Belgische centrale bank in een persbericht.

'Om haar te helpen bij de uitwerking en implementatie van deze nieuwe strategie heeft de Bank Geert Sciot aangeworven als nieuwe communicatiemanager en woordvoerder.'

De 46-jarige Sciot is sinds 2003 vice president media relations van Brussels Airlines. Van 2012 tot eind 2016 was hij ook deeltijds verbonden aan de sectorvereniging van Europese luchtvaartmaatschappijen (AEA).

Sciot studeerde communicatiewetenschappen en journalistiek en startte zijn carrière bij de openbare omroep VRT. Hij trad in 1993 in dienst bij de krant De Morgen, waar hij verschillende jaren deel uitmaakte van de economische redactie.

'De functie van communicatiemanager is een nieuwe functie', verduidelijkt Sciot. 'Ik zal bij de Nationale Bank een communicatieteam uitbouwen.' De vorige woordvoerster, Kristin Bosman, ging een jaar geleden met pensioen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud