Advertentie

Amazon lanceert nieuw 'wapen' op 18 juni

Jeff Bezos, CEO van Amazon.com ©AFP

De Amerikaanse webwinkel Amazon heeft via de microblogsite Twitter een uitnodiging verstuurd voor de lancering van een nieuw product op 18 juni. Volgens gespecialiseerde websites zal Amazon dan zijn eerste smartphone aan de wereld voorstellen.

'Sluit je aan bij Amazon-oprichter Jeff Bezos voor ons lanceringsevenement', zo klinkt het op de Twitteraccount van 's werelds grootste e-tailer (zie onder). Er is een foto bijgevoegd waarop de hoek te zien is van een zwart apparaatje met daarop het logo van het bedrijf.

De gespecialiseerde pers voorspelt al maanden dat Amazon met een eigen smartphone zal komen. Er wordt ook gespeculeerd over een scherm dat 3D-beelden kan weergeven, zonder dat daar een speciale bril voor nodig is.

Amazon betrad eerder al met succes de markt van e-readers en tabletcomputers met Kindle en Kindle Fire. Een Amazon-smartphone zou de concurrentie met rivalen Apple en Google nog aanzwengelen.

Join Amazon's founder Jeff Bezos for our launch event. Request an invite http://t.co/jp1NWs7NQS #AmazonEvent pic.twitter.com/vk0UgDPNsY— Amazon (@amazon) 4 juni 2014

 

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud