Advertentie
Advertentie

Zetes gelooft in recordjaar

Zetes maakt onder meer de nieuwe biometrische reispassen ©Photo News

Het bedrijf gespecialiseerd in identificatie- en mobiele oplossingen denkt over heel 2015 zijn beste resultaat ooit te halen

'We bevestigen onze doelstelling om een tweede halfjaar neer te zetten in de lijn van het tweede semester 2014. Dit resultaat komt bovenop de sterke groei van het eerste halfjaar, waardoor Zetes resultaten zal boeken die heel wat beter zullen zijn dan de beste resultaten die onze onderneming tot nog toe optekende', zo staat in een mededeling van het bedrijf.

In de divisie goederen (Goods ID) verwacht Zetes zijn hoogste omzet ooit. De logistiek zorgt nog steeds voor de bulk van de inkomsten, de sterkste groeiers zijn de postdiensten en het transport. In de divisie personen (People ID) zorgen verschillende 'build and operatie' contracten voor sterke inkomsten, maar hiers spreekt Zetes niet van een record. 

Zetes is gevestigd in Brussel en telt meer dan 1.100 werknemers in 19 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vorig jaar haalde de groep een omzet van 245 miljoen euro, goed voor een ebitda of bedrijfswinst van 18,2 miljoen en een nettowinst van 6,2 miljoen. Dat leverde de aandeelhouder een dividend op van 0,63 euro per aandeel. Zetes Industrie sloot vrijdagavond 0,6 procent lager op 36,97 euro.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud