Advertentie

Nieuwe leiding voor Amerikaanse Bpost-dochter Radial

Een distributiecentrum van Radial. ©doc

De huidige nummer twee van Radial, COO Laura Ritchey, neemt samen met financieel directeur Gary Crowe de leiding over. Ze zal rechtstreeks rapporteren aan de CEO van Bpost, Dirk Tirez.

Het duo neemt de fakkel over van CEO Ilias Simpson, die nog maar een jaar geleden aan het hoofd kwam van de Amerikaanse logistieke dochteronderneming van Bpost.

Radial was enkele jaren geleden nog het zorgenkind van Bpost, maar slaagde er vorig jaar in om winstgevende groei op te tekenen. Bpost zei donderdag in een mededeling dat het bedrijf op weg is om te voldoen aan de verwachtingen die destijds bij de overname werden gesteld (…) Wij hebben sterke groeiambities en zullen Radial US zowel in omvang als in winst laten groeien om een leidende positie te behouden in de e-commerce-logistiek in de VS.'

Daarnaast besliste Bpost ook Ross Hurwitz, de huidige hr-directeur en verantwoordelijke voor alle juridische, compliance, risk management en governance zaken bij Radial, te benoemen tot Chief Legal Officer van de groep. 'Ross heeft een diepgaande juridische ervaring, een grote zakelijke maturiteit en is de laatste jaren nauw betrokken geweest bij de groepsbrede juridische besprekingen', aldus de CEO.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud