VLM Airlines wil eind dit jaar weer de lucht in

©BELGA

De nieuwe Nederlandse eigenaar maakt snel werk van de heropstart van VLM Airlines. De luchtvaartmaatschappij werft weer piloten aan.

Zijn Belgische dochterbedrijf SHS Antwerp Aviation maakt nu snel werk van een heropstart van VLM Airlines. De luchtvaartmaatschappij maakte haar nakende herrijzenis de voorbije dagen bekend via sociale media en heeft ook haar website geherlanceerd. Via die kanalen is VLM Airlines op zoek naar piloten en officiers voor vier types vliegtuigen.

Langeafstandsambitie

De luchtvaartmaatschappij zegt tegen eind dit jaar te willen starten met vluchten met Fokker F50's. Volgens de gespecialiseerde website Luchtzak gaat het om zes toestellen. In de periode 2017-2018 moet de vloot aangevuld worden met Fokker F70's en de Airbus-modellen A320 en A330, meldt de nieuwe eigenaar van VLM Airlines nog.

Die laatste vliegtuigtypes doen vermoeden dat de luchtvaartmaatschappij mogelijk ook langeafstandsambities koestert. VLM Airlines wil vliegen vanuit België, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, meldt de maatschappij op sociale media.

Uniformen

Op Facebook mag het publiek aangeven welke routes het wil. VLM is ook een ludieke

Chalair weg

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud