Brussels Airlines vliegt naar Washington

Vanaf juni vliegt Brussels Airlines ook op Washington. (Foto: Belga) ©BELGA

Brussels Airlines gaat vanaf juni vijf keer per week rechtstreeks naar Washington vliegen. In de hoofdstad van de VS wacht de reizigers een vlotte verbinding met andere Amerikaanse steden dankzij de aansluiting op Star Alliance partner United.

Na de lancering van de van de lijn Brussel-New York vorig jaar, opent Brussels Airlines (SN) een nieuwe verbinding met de overkant van de grote plas. Vanaf 18 juni zal vijf keer per week een vlucht vanuit onze hoofdstad Washington Dulles International Airport aandoen. Volgens SN is de vraag naar vluchten naar de Amerikaanse hoofdstad erg groot. 'Washington is de derde belangrijkste intercontinentale bestemming op de Belgische markt', klinkt het in een persbericht.

Volgens de grootste Belgische luchtvaartmaatschappij zullen de reizigers ook vlotter in andere steden in de VS geraken. Brussels Airlines werkt via Star Alliance nauw samen met de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United. Vanuit Dulles Airport vliegt United naar tal van andere grote steden in de VS.

'We zijn erg gelukkig dat we ons intercontinentaal netwerk verder kunnen uitbouwen en dat we onze aanwezigheid aan de Amerikaanse oostkust kunnen uitbreiden', stelt Bernard Gustin, topman van SN in het persbericht. 'Met de nieuwe lijn mikken we niet alleen op reizigers tussen Brussel en Washington, maar verbinden we ons hele netwerk met de Amerikaanse hoofdstad. En dankzij onze samenwerking met United bij uitbreiding de hele VS', klinkt het opgetogen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud