Advertentie

Politie voert acties op Zaventem

Aan de grenscontrole op de luchthaven van Zaventem zouden maandag wel eens lange wachtrijen kunnen opduiken door stiptheidsacties van de politie. ©BELGA

Luchthavenuitbater Brussels Airport raadt passagiers aan maandag tijdig naar de luchthaven te komen. De federale politie heeft voor de hele week stipheidsacties aangekondigd, en die zullen maandagochtend effectief plaatsvinden.

'Zeker passagiers voor niet-Schengen bestemmingen (zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten of Turkije) raden we aan minimum drie uren voor het vertrek van de vlucht in de luchthaven te zijn', meldde Anke Franssen, woordvoerster van Brussels Airport, zondag.

Vorige week kondigden de politievakbonden aan vanaf maandag een hele week stiptheidsacties te organiseren op Brussels Airport om een personeelstekort aan te klagen. Dat betekent dat de politie de grenscontroles 'volgens het boekje' zal doen.

De stiptheidsacties starten maandagochtend effectief, vernam Brussels Airport. De maatschappij raadt passagiers aan tijdig in de luchthaven te zijn. Reizigers die buiten de Schengenzone reizen, wordt aangeraden drie uur voor vertrek in Zaventem aanwezig te zijn.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud