Ryanair lanceert business class

©sabine joosten/Hollandse Hoogte

De Ierse budgetvlieger Ryanair heeft woensdag 'Ryanair Business Plus' gelanceerd, een aanbod dat specifiek gericht is op zakenreizigers. Voor een meerprijs krijgen zij meer comfort en flexibiliteit, zo meldt Ryanair woensdag.

Volgens Ryanair reist een kwart van zijn passagiers voor zaken. Met 'Ryanair Business Plus' kunnen zijn hun reservering wijzigen, sneller boarden en voorbij de veiligheidscontrole gaan, en meer bagage meenemen. Ze krijgen ook comfortabelere zitplaatsen.

De tickets zijn beschikbaar vanaf 69,99 euro. Ryanair heeft jarenlang gefocust op goedkope tickets voor vakantiegangers, maar moest vorig jaar twee winstwaarschuwingen geven.

Topman Michael O'Leary gaf toe dat de maatschappij een imagoprobleem had en sindsdien heeft Ryanair een reeks maatregelen genomen om de dienstverlening te verbeteren.

Lagekostenmaatschappijen mikken steeds vaker op zakenreizigers. Onder meer easyJet lanceerde al een dergelijk aanbod.  Ryanair is in België al jarenlang actief op de luchthaven van Charleroi. Sinds begin dit jaar vliegt de lagekostenmaatschappij ook van op Brussels Airport.

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud