Advertentie

Finalisten Scale-up of the Year bekend

Robovision, opgericht door Jonathan Berte, werd vorig jaar uitgeroepen tot Scale-up van het Jaar

B4Plastics, Biotalys, Deliverect en UgenTec , dat zijn de vier finalisten die het tegen elkaar opnemen om Scale-up van het Jaar te worden. Op 7 december kennen we de winnaar.

Wie wordt de opvolger van het Gentse Robovision, dat vorig jaar de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2020 won? De bioplasticspecialist B4Plastics, het agrotechnologiebedrijf Biotalys, het restaurantsoftwarebedrijf Deliverect en het dna-softwarebedrijf Ugentec dingen vanaf nu om die onderscheiding, die wordt uitgereikt op dinsdag 7 december 2021, in het kader van de 27ste editie van de ‘Onderneming van het Jaar’.

De genomineerden voor 'Onderneming van het Jaar' zijn sinds gisteren al bekend: Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Group. Die award is een organisatie van EY, BNP Paribas Fortis en De Tijd/L'Echo.

Voor de Scale-up van het Jaar zal een jury, onder het voorzitterschap van Hans Crijns, Professor aan Vlerick Business School, de genomineerden beoordelen aan de hand van verschillende criteria, waaronder het potentieel om in de toekomst ‘Onderneming van het Jaar’ te worden. Vorig jaar werd Robovision de winnaar.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud