Wie wordt familiebedrijf van het jaar? Volg de uitreiking live

De speelkaarten- en bordspellenproducent Cartamundi, de uitgeverij Lannoo of de bouwgroep Stadsbader: wie wordt familiebedrijf van het jaar?

De speelkaarten- en bordspellenproducent Cartamundi, de uitgeverij Lannoo of de bouwgroep Stadsbader: straks weten we wie van die familiebedrijven Duvel Moortgat opvolgt en de winnaar is van de Family Business Award of Excellence.

De onderscheiding wordt vanavond om 18 uur voor de zevende keer uitgereikt tijdens een live gestreamde ceremonie. Die wordt georganiseerd door het consultancybedrijf EY samen met de federatie van familiebedrijven FBN Belgium, het instituut voor bestuurders Guberna, de bank-verzekeraar BNP Paribas Fortis en Mediafin, de uitgever boven De Tijd en L'Echo.

De genomineerde bedrijven om de prijs in de wacht te slepen zijn: Cartamundi, Lannoo en Stadsbader. Guido Vanherpe, CEO van La Lorraine Bakery Group (laureaat 2016) en voorzitter van de jury zal de trofee aan de winnaar overhandigen. De vorige winnaar van de award (eind 2019) was Duvel Moortgat.

De ceremonie is hieronder live te volgen om 18 uur, of op familybusinessaward.be

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud