Marketingbedrijven Onlyhumans en Today gaan samen

Today, dat samengaat met OnlyHumans, werkte onder meer voor Bpost. ©Photo News

Het agentschap Onlyhumans en het merkenbedrijf Today krijgen bij hun fusie de steun van de investeringsmaatschappij Vectis Private Equity.

Onlyhumans uit Antwerpen, een zogenaamd storytelling agency of agentschap dat merken en organisaties een identiteit helpt geven, en het bedrijf Today, uit Mechelen dat merkidentiteiten creëert voor bedrijven, gaan fuseren. Dat melden ze vrijdag in een gezamenlijk persbericht.

Vectis Private Equity steunt het management van het fusiebedrijf bij de uitbouw van de onderneming. Onlyhumans kan met de hulp van Vectis zijn groeistrategie versneld realiseren, zegt CEO Tom Bogaert in het persbericht.

Het is niet meteen bekend welk belang Vectis verwerft in de nieuwe groep. Die telt zo'n 60 werknemers en was in 2018 goed voor een omzet van 8,3 miljoen euro.

Onlyhumans werkte al campagnes uit voor onder meer Ferrero, Orange, BinckBank, Suzuki en Beobank. Today kan onder andere Bpost, BASE, VRT NWS, Materialise, de stad Antwerpen en Accent voorleggen als referenties.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Tijd Connect