Wim Verhoeven wordt hoofdredacteur Trends

Wim Verhoeven (51), de nieuwe hoofdredacteur van Trends. ©Bart Leye

Het economisch weekblad Trends krijgt vanaf 17 augustus een nieuwe hoofdredacteur. Wim Verhoeven neemt de fakkel over van Daan Killemaes.

De 51-jarige Verhoeven heeft bijna zijn volledige carrière in de media doorgebracht, vooral bij De Persgroep, dat nu is herdoopt in DPG Media. Verhoeven, die licentiaat Economische Wetenschappen (UGent) is en een Europese master Law & Economics haalde, begon zijn loopbaan op de regionale redactie van Het Laatste Nieuws. Al snel klom hij op de hiërarchische ladder. Hij maakte deel uit van de hoofdredactie van De Nieuwe Gazet, de Antwerpse zusterkrant van Het Laatste Nieuws. Begin 2012 werd hij hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws en hln.be, een job die hij tot het najaar van 2016 uitoefende.

Nu komt hij aan het roer van Trends. Zijn ambitie is van het zakenblad hét merk te maken dat als referentie en inspiratiebron geldt voor ondernemers, leiders, young en high potentials. 'Trends kan de spreekbuis zijn van de echte ondernemer, de grootste businessclub van het land, een leerplatform en moet radicaal de nieuwe trends omarmen.'

Wim Verhoeven volgt Daan Killemaes op die aan boord blijft op de redactie van Trends. Killemaes nam in november 2013 het stokje van hoofdredacteur over van Johan Van Overtveldt, die de overstap maakte naar de politiek bij de N-VA.
 

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud