Advertentie
Advertentie

Cédric Van Branteghem versterkt Golazo

Van Branteghem op de Memorial in 2003 ©BELGA

Voormalig topatleet Cédric Van Branteghem is vanaf 1 september aan de slag bij het sportmarketingbureau Golazo sports. Hij zal verantwoordelijk zijn voor Sales en Business Development en wordt ook Assistant Meeting Director van de AG Insurance Memorial Van Damme.

In de jaren 2000 was Van Branteghem lange tijd Belgiës beste 400 m-loper. Hij verbeterde in 2003 na 27 jaar het Belgisch record op die afstand (op de Memorial nota bene) en was erbij op de Olympische Spelen in 2004 en 2008, met als olympisch hoogtepunt een vijfde plaats in de estafette. Die estafetteploeg - waar Van Branteghem de ervaren man was naast de jonge Borlées - leverde hem ook nog zilver op het WK indoor in 2010 op en brons op het EK in datzelfde jaar. Zijn laatste wedstrijd liep hij op de Memorial eind augustus 2010.

Hij zal bij Golazo binnen de salesafdeling mee verantwoordelijk zijn voor de commerciële ontwikkeling en de verdere uitbouw van het bedrijf. Daarnaast wordt hij Assistant Meeting Director van de AG Insurance Memorial Van Damme. Hij zal er zich samen met Wilfried Meert en de Golazo equipe over het sportieve programma buigen en zich bezighouden met de commerciële ontplooiing. Hij zal ook de 40ste verjaardag van de meeting mee voorbereiden.

'De vijf jaar sales- en marketingervaring die ik al opdeed in ons familiebedrijf, smaakte naar meer', zegt Van Branteghem in een persbericht. 'Ik ben heel enthousiast om terug in de sportwereld te staan en er mijn passie voor sport en business te kunnen combineren.'

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud