Joe start met twee radiozenders en één presentatieduo

De radiozender Joe lanceert maandag twee nieuwe zenders met 70's- en 80's-muziek, die zowel online, via de Joe-app als via DAB+ te beluisteren zijn: Joe 70's en Joe 80's.

Op de nieuwe zenders krijgt de luisteraar non stop de beste hits uit de jaren '70 en '80 en blijft hij op de hoogte van de actualiteit met nieuws- en weerupdates én de ochtendshow. Dat meldt Medialaan, het moederbedrijf achter Joe.

Wie fan is van muziek uit deze twee decennia maar de ochtendshow op Joe niet wil missen, kan er dus ook Sven Ornelis en Anke Buckinx op volgen. Luisteraars van de nieuwe zenders krijgen alle actuagesprekken uit de ochtendshow te horen, maar alle muziek is aangepast aan het muziekprofiel van de nieuwe zenders. De ochtendshow van Joe is dus voortaan op drie zenders te horen.

'We weten dat zeven op de tien luisteraars meer themazenders rond bepaalde muziekstijlen of een specifieke inhoud willen. Dit is een eerste stap om tegemoet te komen aan die vraag. Wie fan is van de 70's of de 80's én van Sven & Anke, kan vanaf nu opstaan met zijn vertrouwde ochtendshow en ervoor, erna en tijdens enkel de beste hits horen uit dat decennium', zegt An Caers, directeur radio bij Medialaan.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Tijd Connect