NMBS-topper stapt over naar Medialaan

De Groote krijgt de leiding van de telecomactiviteiten waaronder Mobile Vikings valt. ©BELGA

Bart De Groote, verkoopdirecteur van de NMBS, wordt directeur van Mobile Vikings en JIM Mobile bij Medialaan/De Persgroep

Bart De Groote wordt bij het mediabedrijf Medialaan/De Persgroep verantwoordelijk voor de telecom-merken Mobile Vikings en JIM Mobile en de online services Vacature, Tweakers, Livios, Mijnenergie en Spaargids.

De Groote vervoegt ook het directiecomité van het nieuwe mediabedrijf, dat ontstond na een fusie van Medialaan (VTM en Q-Music) en De Persgroep Publishing (Het Laatste Nieuws, De Morgen en Dag Allemaal). 

'Telco en Online Services vormen een groeiende poot in onze organisatie. Dat vraagt extra focus', zegt Kris Vervaet die vorige maand werd benoemd tot CEO van Medialaan en De Persgroep Publishing. 

NMBS

De Groote neemt door de overstap afscheid van NMBS waar hij directeur Sales en Marketing was. Enkele maanden geleden overleefde De Groote de grote hervorming die NMBS-CEO Sophie Dutordoir in het directiecomité doorvoerde. 

Door het uitblijven van een nieuw beheerscontract met de federale regering, dat de NMBS meer vrijheid moet geven in de tariefbepaling, bleef de speelruimte van De Groote bij de NMBS echter beperkt. 

Eerder werkte De Groote als Chief Marketing Officer bij Mobistar.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud