Advertentie
Advertentie

Artis Historia begint comeback bij Carrefour

©Photo News

Vanaf deze maand zullen de verpakkingen van het huismerk van de warenhuisketen Carrefour Artis Historia-punten bevatten. Het legendarische spaarpuntensysteem ziet het als een eerste stap in zijn comeback.

De Artis Historia-punten zullen in eerste instantie te vinden zijn op 40 voedingsproducten die in 750 Carrefour-winkels te koop zijn. Wie een brood koopt, krijgt bijvoorbeeld twee punten. Wie 500 punten heeft verzameld, krijgt alle stickers voor één educatief boek. Voor het boek moet wel 5,50 euro worden betaald. Het zal kinderen uit de lagere school bijscholen over het dierenrijk.

Philip Gielkens, de bezieler van de herstart van het tien jaar geleden failliet verklaarde Artis Historia, zegt vandaag in De Tijd dat hij het merk weer op de kaart wil zetten in België. Hij hoopt dat over drie jaar 500.000 mensen de punten weer sparen. Hij is op zoek naar bedrijven die mee willen stappen in het spaarsysteem. Dat kunnen diverse spelers zijn, bijvoorbeeld uit de energie-, banken- of reissector.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud